2017. okt 01.

Teljes körű online marketing szállásadók számára

írta: SalesOpt
Teljes körű online marketing szállásadók számára

Szálloda, hotel, panzió, vendégház, motel, apartman, és sorolhatnám. Megannyi szálláslehetőség biztosított az utazni vágyók számára. Van olcsóbb, van drágább, de általában bármely réteg számára lehetne találni ideális szállást az igényeknek megfelelően. De miért csak lehetne?

A szállásadó nyújthat bármilyen kényelmet és szolgáltatást jó elhelyezkedéssel ahol a legnagyobb örömmel szívesen megszállna a vendég. De bármennyire is "csili-vili" a szállás, ha nem jut el a vendéghez, akkor bizony mást fog választani, holott ez ideálisabb lehetne számára.

Mire van szükség, hogy mi legyünk a környék legjobb választása?

 

Tegyük fel a kérdést elsősorban saját magunknak!

Utazz el egy gondolatban egy helyre, ahol ott szeretnél tölteni pár éjszakát. Lehet ez üzleti út, nyaralás, hétvégi kirándulás. A saját vendégeinknek is meg lesz az oka a szállás szükségletére. Neked is megvannak a szükségletek? Érdekedben áll tudni olyan információkat, hogy hol helyezkedik el, mennyire jó neked ez az elhelyezkedés. Milyen véleményekkel vannak a szállásról. Mennyire könnyen jutsz hozzá ezen információkhoz. De mi szerint döntesz? 

Ahogy te is tenni fogod, ahogy más is tenni fogja, információt gyűjt a helyről, a lehető legjobb forrásból:

  • Weboldal
  • Közösségi oldalak
  • Google térkép
  • Közösségi vélemények
  • Affilate oldalak

Ugye, hogy ugye?

 

Gondolkodtál már rajta, hogy miért nincs annyi vendég, mint amekkora a turizmus a környékeden? 

Egyet se félj, bízd ránk!

1.png 2.png

Teljes körű elemzés, stratégia felépítése

Weboldal tervezés, készítés

Elemezzük a jelenlegi helyzetet, felmérjük a statisztikákat, ez alapján létrehozunk egy cél stratégiát, hogy legyen miért megszálljanak nálad! 

 

A mai világ modernitásának megfelelően megtervezzük és létrehozzuk álmaid weboldalát, aminek már a megtekintése is megnyeri a vendég döntését.

3.png

4.png

Naprakészen tartjuk a közösségi marketinggel

Megtartjuk a vendégeid a visszatérésre

A folyamatos aktivitással pozitívan tűnhetsz ki, kiépítjük a rajongói kört, ezzel megteremtve a hírnevet!  Megteremtjük az adatbázisod, és fenntartjuk a kapcsolatot korábbi vendégeiddel. 
5.png 6.png

Megszerezzük a legtöbb elérhető vendéget

Felépítjük Affilate hálózatod

Létrehozzuk hirdetéseid minden felületen, keresőoptimalizáljuk weboldalad, hogy te legyél a környék legjobbja! A "nagyok" mellett, már elengedhetetlen itt szerepelni, hogy minél több vendéghez eljussunk.

 

Hogy miért fog ez működni?

 

Mint minden egyes iparágban, itt is különálló egyéni stratégiára van szükség. Mögöttünk a háttér, amivel sikeresen több vendéget tudsz szerezni, mint amit eddig csak el tudtál képzelni, mögötted pedig ahol a vendégeidet el tudod szállásolni. 

Kar-karöltve együtt sikeres hosszan tartó és folyamatos együttműködéssel ki tudjuk hozni egymásból a legtöbbet! 


1. Felmérjük a helyzetet, előkészülünk

Felmérjük, hogy hol tartasz jelenleg, mivel rendelkezel, milyen eredményeket tudtál produkálni az eddigi marketing eszközök és stratégia segítségével.

A közösen megegyezett paramétereknek megfelelően, felvázoljuk, hogy mire van szükség, miben kell fejleszteni és mit akarunk közösen elérni.


2. Kidolgozzuk a stratégiát

Prioritásnak megfelelően kidolgozzuk a haladás mértékét és lépéseit. Megbeszéljük, hogy mit,hogyan és miért, mire van szükség, és, hogy hogyan tudjuk elérni azt, hogy a lehető legtöbb vendéget tudd megszerezni.


3. Megvalósítjuk terveinket

Mikor sikeresen kiépítettük, hogy mit fogunk "felépíteni" nekilátunk ennek a megvalósítására lépésről lépésre.

Weboldal, közösségi oldalak, affilate partneroldalak, és rendszerek kiépítése, hogy a jövőben már gördülékenyen magától gördüljön a szekér.


4. Folyamatos együttműködés


Egy rendszer sem maradhat felügyelet nélkül, a ház is összedől karbantartás nélkül. 

A siker útját is ápolni kell, de erről az eredmények úgyis beszélni fognak. Ami sikeres, halad, és működik, igényli azt, hogy ez az állapot fenn legyen tartva.

Ne hagyd, hogy visszaessenek eredmények, ne veszítsd el egy vendéget sem - segítünk ebben!

 

Szólj hozzá