Értékesítés optimalizálás

2017. sze 24.

Kifogás kezelése vagy sikeres üzlet zárása?

írta: SalesOpt
Kifogás kezelése vagy sikeres üzlet zárása?

Nem mindegy, hogy milyen véget ér egy tárgyalás. Az általános eszközökkel és módszerrel biztosan nem fog olyan jól sikerülni az üzletkötés, mint ahogy sikerülhetne. 

business-conversation-2.jpg

Most bemutatok egy olyan módszert amivel biztos sikereket érhetsz el a tárgyalásaid alatt! 

De először is, mi az a kifogás?

Kifogás az, mikor az ügyfél időt akar nyerni, hogy ne keljén még döntenie. Bármennyire is komolyan hangzik, erre változatlanul így kell tekinteni, bármi legyen az oka, bármilyen könnyű is legyen rá a válasz valójában.

Mit akar elérni a kifogásokkal?

Idő idő idő idő! Időt nyerni akar a döntés alól. Tesztel, kérdőre von, tudni akarja az elszántságod, a bizonytalanságát akarja igazolni, tudni akarja, hogy mennyire vagy ...

Tovább Szólj hozzá

üzlet kommunikáció értékesítés tárgyalás kezelés sales kifogás üzletkötés

2017. sze 21.

Miért a szeptember az év legjobb hónapja a változtatásra?

írta: SalesOpt
Miért a szeptember az év legjobb hónapja a változtatásra?

Nemrég olvastam egy tanulmányt arról, hogy szeptember elején érezhetően megugrik a Google-ös keresések száma olyan kulcsszavakra, mint a „karrier”, az „előléptetés” és a „szakmai fejlődés”. Ezzel egy időben érezhetően motiváltabbak és energikusabbak vagyunk, mint az év korábbi szakaszában. Vajon miért van ez és hogyan fordíthatjuk a javunkra ezt a jelenséget?  

Az új kezdetek pszichológiája

Az emberi szokásokkal foglalkozó szakemberek szerint a szeptember az év legjobb időszaka arra, hogy könnyedén beépítsünk új szokásokat az életünkbe. Szeptember az a hónap, amikor az emberek telitöltődnek friss motivációval és újrakezdenek dolgokat.

A szeptember - hasonlóan a január elejéhez – tudat alatt egy ...

Tovább Szólj hozzá

2017. sze 17.

Az értékesítés és marketing pszichológiája

írta: SalesOpt
Az értékesítés és marketing pszichológiája

Ha ismerjük az emberi agy működési elvét, fontos szerepet játszhat az üzleti stratégiánk kiépítésében. Erre már rengeteg kutatás során tényt állapítottak meg a kutatók. A döntéshozatal részét képezik az egyes impulzív elemek, amivel vásárlásra tudjuk ösztönözni az érdeklődőt.

psychology.png

De mik ezek a benyomást keltő hatások?

Ezek lehetnek szavak, utasítások, képi elemek, ami mind olyan hatást keltenek, hogy reakciót, kényszerhelyzetet vált ki az emberből. Ez lehet bármilyen utasítás, mint a „most vedd meg!”, „Iratkozz fel!”, „Ne maradj le!”. Az ilyen kényszerhelyzetek közepette dől el, hogy igen, vagy nem. A marketing csak további lépése az illetőt visszacsábítani, de erről legyen szó máskor.

Ezzel szemben a ...

Tovább Szólj hozzá

marketing siker értékesítés pszichológia sales célközösség

2017. sze 10.

Az értékesítés több mint ami

írta: SalesOpt
Az értékesítés több mint ami

Az értékesítés néhai rossz módjai és kivitelezői miatt sok tévhit került a köztudatba. Ezekkel a tévhitekkel az értékesítés szerepét és értékét próbálják bemocskolni. De közelítsük meg ezt egy pozitívabb aspektusból.


sales-png-25047.png

Folyamatos tanulás

Bárki, aki értékesítő feladatot lát el, mindig fog találkozni újabbnál újabb pillanatokkal, mikor új helyzet elé kerül, dönteni kell. Meg kell határozni, hogy hogyan lesz a legjobb megoldás. A folyamatos új helyzetek, módszerek, taktikák fognak felépíteni egy stratégiai szemléletmódot, amikor a folyamat egészében is gondolkodni tudunk.

Még ez felépül,

  • Folyamatosan kommunikálni kell szóban és írásban egyaránt,
  • készségesen tudni kell kezelni az egyes szituációkat,
  • ...
Tovább Szólj hozzá

siker értékesítés cél sales tévhit

2017. sze 01.

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

írta: SalesOpt
Miért fontos a keresőoptimalizálás?

539858_5daa_3.jpg

Évről évre egyre fontosabb szerepet tölt be minden cég, brand, vállalkozás életében, hogy eljussanak felé az érdeklődők. Ehhez a legjobb és legfőbb út az internetes keresőkön vezet. Az érdeklődő személy csak megnyitja a böngészőt, és alap esetben valamelyik keresőoldalon találhatja magát. A céljainak megfelelően fogja végrehajtani a keresést kulcsszó vagy kulcsszavak segítségével. Itt, ennél a pontnál dől el, hogy el fog-e hozzánk jutni a célszemély és/vagy milyen aránnyal.

Ha valaki nem szánt szándékkal keres érdekeltjére akkor a legjobban, legpontosabban optimalizált oldallal fog sorrendben találkozni. Ha nem éppen a fizetett hirdetéssel találkozik, akkor a találati listában lévő helye fogja megszabni oldalunk ...

Tovább Szólj hozzá

seo keresőoptimalizálás kulcsszó fejlesztés fontos

süti beállítások módosítása