Értékesítés optimalizálás

2013. aug 21.

Szervezetfejlesztés és stratégiai vezetés

írta: SalesOpt
Szervezetfejlesztés és stratégiai vezetés

A módszer

A változások korát éljük, világunk felgyorsult és ez a tendencia törvényszerűen folytatódik. Az össztársadalmi változásokra minden gazdaságban működő szervezetnek, így a könyvtárnak is reagálnia kell, hiszen a fennmaradás a változások felismerésén és az új környezethez való gyors alkalmazkodáson múlik.

Ez tette szükségessé, hogy a szervezetek .tanulmányozni kezdjék az alkalmazkodás formáit és a hatékonyság növelésének lehetőségeit. Annak ellenére, hogy a kérdést a szakértők különböző irányokból közelítették meg, minden változtatási elmélet két alapvető megközelítési módra vezethető vissza. Az ún. hagyományos szervezetváltoztatási modellekből kiinduló elméletek a változtatást elsősorban a ...

Tovább Szólj hozzá

2013. aug 05.

Mi az a gerillamarketing? Gerillamarketing tippek, a gerillamarketing típusai

írta: SalesOpt
Mi az a gerillamarketing? Gerillamarketing tippek, a gerillamarketing típusai

Kevés olyan marketing szakkifejezés van, amit annyira felkaptak volna, mint a gerillamarketing fogalmát az utóbbi időben. És ugyanakkor kevés kifejezés körül van akkora fogalomzavar, mint épp itt. A salesopt.hu a fogalomzavar tisztázására tesz kísérletet, egyébként egy olyan marketing területen, ami folyamatosan változik.

Mi az a gerillamarketing? A gerillamarketing fogalma

A gerillamarketing - Jay Conrad Levinson, a  Gerilla marketing című 1984-ben  megjelent könyv szerzőjének megfogalmazásában -  a kisvállalkozások marketingje . Mint ilyen, rendkívüli kreativitást, jó ötletet kíván alacsony költséggel. Röviden:  minél nagyobb feltűnés minél alacsonyabb költséggel .

A gerillamarketing fogalmának ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása